News Flash:

Ghiveci pentru orez

3 Mai 2011
1467 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci pentru orez
Ingrediente: - dovleac - 2 morcovi - conopida - broccoli - ceapa - cartofi - dovlecei verzi 2 - telina frunze si betisoare - patrunjel - ardei gras rosu si galben usturoi - 2 rosii - 250 gr pasta de tomate - sare piper - o lingura doua supa instant Mod de preparare: Legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari. Punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele, prima fiind ceapa apoi ardeii, morcovii, rosiile... si restul; punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine; apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa. Condimentam, putem pune chiar si ardei iute daca nu avem copiii la masa. Cand este fiert tot se adauga patrunjel verde. Se serveste ca garnitura la orez, cuscus, friptura chiar cu orice fel de carne la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghiveci delikat cartofi natur dulceata conopida serbet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1318 viz    0 com
4935 viz    0 com
1847 viz    0 com
2010 viz    0 com
1999 viz    0 com
6816 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018723 (s)