News Flash:

Ghiveci de vinete

26 August 2014
3705 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2-3 vinete
1 ceapa
1 gogosar mai mare sau 1 ardei kapia
2-3 rosii potrivite sau 200 ml bulion
putin cimbru
sare

Mod de preparare:


Vinetele le curatam de coaja si le taiem cuburi mai mari. Presaram pe ele putina sare si le lasam sa stea cateva minute. Gogosarul il taiem cubulete, rosiile la fel, ceapa o taiem fideluta. Incingem putin ulei intr-o cratita si adaugam ceapa impreuna cu gogosarul taiat. Le lasam sa se caleasca 3-4 minute si apoi adaugam vinetele si rosiile.

Acoperim cu un capac si lasam sa se faca la foc mic aproximativ 15 minute. Amestecam usor din cand in cand cu grija sa nu le zdrobim. Adaugam cimbru si putin piper proaspat. La sfarsit putem pune si 2-3 catei de usturoi zdrobiti. Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Ghiveci de vinete recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghiveci retete ghiveci ghiveci vinete retete post retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015603 (s)