News Flash:

Ghiveci de legume - Cum sa faci o reteta de post cat mai delicioasa

28 Februarie 2017
5416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cepe medii
1 morcov marisor
1 ardei gras verde
2 cartofi potriviti
1 mana fasole verde (congelata)
1 mana mazare (congelata)
1 dovlecel mic
2 rosii mari foarte coapte
patrunjel
ulei

Mod de preparare:

Legumele le-am curatat si spalat. Ceapa am tocata marunt, morcovul rondele, iar ardeiul julien, si le-am pus sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa dea in cateva clocote, apoi am pus cartofii taiati cuburi, dovlecelul rondele, mazarea si fasolea congelate, am pus si o lingurita de sare, si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Rosiile le-am taiat cuburi si le-am adaugat peste legume, si am mai lasat sa fiarba cca 15 minute. Cand toate legumele au fost fierte, am oprit focul si am adaugat patrunjelul tocat marunt.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ghiveci post ghiveci legume reteta post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016415 (s)