News Flash:

Ghiveci de legume cu piept de pui

12 Octombrie 2018
1702 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca nu mai stii ce sa gatesti, dar ai pofta de ceva bun, acest ghiveci de legume cu pulpe de pui este o alegere ideala pentru vremea de afara. Este foarte gustos si usor de facut, chiar pentru cand vii de la munca, obosit. Mai usor decat daca ai spala vasele.

Iata de ce ai nevoie: 2 buc. piept de pui, ulei de masline 2 linguri, 1 ceapa rosie, 2 ardei rosii, 5 rosii, 100 ml vin rosu, piper negru, sare, boia dulce, oregano proaspat sau uscat, masline verzi, patrunejl proaspat

Mod de preparare: Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper. Taie ardeii capia si rosiile in cubulete
Prajeste carnea de pui pe ambele parti pana capata o culoare aurie Adauga ceapa taiata julien. Dupa 10 minute adauga rosiile cubulete alaturi de vin. Se asezoneaza cu boia rosie, oregano si se fierbe 20 de minute la foc mediu. Se adauga maslinele verzi si patrunjelul si se mai lasa pe foc 2, 3 minute.
Se lasa la racit, apoi se serveste cu paine sau garnitura preferata. O tocanita deosebit de gustoasa care se face usor din ingrediente simple si sanatoase. Un preparat economic pentru toata familia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021640 (s)