News Flash:

Ghiveci de legume cu carne de vaca - FOTO

6 Ianuarie 2012
2308 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ghiveci de legume cu carne de vaca
Ingrediente:

1 kg carne de vaca
2 morcovi
2 buc. pastarnac
3 cepe mai mici
1/4 telina
1 praz
4-5 cartofi potriviti
200 ml ulei
1 lingura pasta de ardei (puteti folosi un ardei taiat cubulete )
1 foaie de dafin
150 ml bulion
sare
   
Mod de preparare:

Taiem carnea de vaca cubulete mici si o prajim in putin ulei pana se deschide la culoare. Lasam pana scade apa de la carne, apoi completam cu apa. Adaugam o frunza de dafin si lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este aproape gata adaugam morcovii, pastarnacul, telina si ceapa taiate feliute. Mai adaugam si apa pana cand legumele sunt acoperite si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta punem cartofii taiati cuburi mai mari si prazul taiat felii. Punem bulionul, pasta de ardei si cam 1/2 pahar de ulei si bagam cratita la cuptor .
Lasam ghiveciul la cuptor la foc mic aproximativ 15-20 de minute. Servim cu muraturi.

Aceasta reteta delicioasa de Ghiveci de legume cu carne de vaca ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Ghiveci_de_legume_cu_carne_de_vaca1
morcovi pastarnac cepe telina praz cartofi ulei ardei bulion sare muraturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024985 (s)