News Flash:

Ghiveci de legume cu carne de pui

25 Mai 2012
3344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci de legume cu carne de pui
Ingrediente:

10 aripi de pui
150 g mazare congelata
1 vanata mica
150 fasole verde
150 g conopida
1 ceapa medie
3 cartofi
1/2 ardei capia
marar verde
1 morcov mic
1 lingura delikat
2 linguri rase pasta de tomate
sare

Mod de preparare:

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu.
Ceapa tocata marunt am calit-o. Cand a devenit aurie am adaugat ardeiul taiat fasiute si morcovul rondele.
Cand legumele s-au calit, am adaugat aripioarele si am lasat putin sa se inabuse.
Am completat cu apa in care au fiert aripile, strecurata in prealabil.
La primul clocot am adaugat fasolea verde rupta in bucati potrivite si am lasat pana s-a inmuiat putin. Am adaugat cartofii taiati felii groase si am lasat sa fiarba innabusit. Dupa 5 min am pus si conopida taiata buchetele si am mai lasat 5 min. Am adaugat si vanata taiata cubulete si mazarea congelata. Am completat cu zeama de la aripioare cat sa acopere toate legumele. Cand acestea s-au inmuiat, am pus pasta de tomate dizolvata in putina apa calda. Am dat cratita la cuptor si am lasat la foc mic pana a scazut zeama, iar legumele s-au fiert.
Am adaugat marar proaspat tocat si am servit mancarica alaturi de gogosari si conopida.
Ghiveci de legume cu carne de pui pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare vanata fasole verde conopida ceapa cartofi ardei capia morcov
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019680 (s)