News Flash:

Ghiveci de legume

26 Aprilie 2011
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci de legume
Ingrediente: - un ardei gras rosu - un dovlecel verde - bete de telina - 2 cartofi - 2 morcovi - o ceapa - o rosie - usturoi dupa gust - patrunjel verde - 3 linguri pasta de tomate - o mina de mazare - sare, piper, supa instant de legume - frunze de dafin - o lingurita seminte de marar - o mina varza rosie Mod de preparare: Se caleste ceapa intr-un pic de ulei, adaugam ardeiul gras taiat fisii, lasam impreuna cu capacul deasupra pina se inabusesc bine, adaugam apoi restul de legume, punem apa calda si potrivim de sare, piper, supa instant, frunze de dafin si seminte de marar. Cand sunt deja intrepatrunse bine adaugam pasta de tomate. Mai lasam cam 15-20 minute si inchidem aragazul. Pe parcurs se poate sa fie nevoie sa mai adaugati apa. Puteti deasemeni sa folositi ardei copti, va avea un gust mult mai bun.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghiveci alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1463 viz    0 com
1741 viz    0 com
1082 viz    0 com
2218 viz    0 com
3390 viz    0 com
1373 viz    0 com
1029 viz    0 com
1851 viz    0 com
1366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020200 (s)