News Flash:

Ghiveci cu carne

3 Iunie 2011
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci cu carne
Ingrediente: 600 g de carne macra 150 g de ceapa 300 g de morcovi 300-400 g de cartofi o radacina de telina 2-3 ardei grasi cateva rosii 200 g de pastai de fasole verde 200 g de fasole boabe fiarta un sfert de varza (eventual si alte legume, dupa preferinta) sare 50 g de orez Mod de preparare: Carnea se taie bucatele si se pune intr-o cratita. Se curata si se spala legumele, iar apoi se taie dupa cum urmeaza: ceapa marunt, morcovii, cartofii, telina si ardeii cubulete, fasolea se rupe bucati, iar varza se taie fideluta. In cratita, cu carnea, se pun morcovii, ceapa si telina si se inabusa cu o cana cu apa. Se sareaza si se adauga ardeii, fasolea verde, cartofii si varza. Mai punem putina apa, daca e necesar. Se lasa la fiert 15 minute. Se pun rosiile taiate felii si orezul si se mai lasa 10 minute, dupa care punem fasolea boabe fiarta si mai lasam 5 minute. Mancarea trebuie sa fie scazuta. Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat. sursa articol: http://www.egustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cartofi umpluti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
1202 viz    0 com
1832 viz    0 com
1010 viz    0 com
957 viz    0 com
3670 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019459 (s)