News Flash:

Ghiveci cu ardei si vinete coapte

7 Aprilie 2011
3408 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
ghiveci cu ardei si vinete coapte
Ingrediente: 12 ardei grasi, 6 rosii, 4 vinete, 4 cepe mari, 4 catei de usturoi, 150 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare Preparare: Coci si cureti vinetele si ardeii, le rupi fasii si le lasi sa se scurga. Cureti rosiile de coaja si le tai felii. Cureti usturoiul si il tai marunt. Cureti ceapa, o tai pestisori si o calesti in 100 ml ulei. Intr-o cratita de 3 l asezi in straturi cepa calita, vinetele, ardeii, rosiile, si usturoiul. Presari cate putina sare pe fiecare strat. Deasupra torni restul de ulei si presari patrunjel verde tocat. Dai la cuptor pana scade zeama.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghiveci ardei tocator rosii ceapa usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1643 viz    0 com
1301 viz    0 com
2571 viz    0 com
1906 viz    0 com
1902 viz    0 com
1993 viz    0 com
2917 viz    0 com
1352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014627 (s)