News Flash:

Ghiveci cu ardei si vinete coapte

7 Aprilie 2011
2701 Vizualizari | 0 Comentarii
ghiveci cu ardei si vinete coapte
Ingrediente: 12 ardei grasi, 6 rosii, 4 vinete, 4 cepe mari, 4 catei de usturoi, 150 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare Preparare: Coci si cureti vinetele si ardeii, le rupi fasii si le lasi sa se scurga. Cureti rosiile de coaja si le tai felii. Cureti usturoiul si il tai marunt. Cureti ceapa, o tai pestisori si o calesti in 100 ml ulei. Intr-o cratita de 3 l asezi in straturi cepa calita, vinetele, ardeii, rosiile, si usturoiul. Presari cate putina sare pe fiecare strat. Deasupra torni restul de ulei si presari patrunjel verde tocat. Dai la cuptor pana scade zeama.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ghiveci ardei tocator rosii ceapa usturoi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1486 viz    0 com
1148 viz    0 com
2300 viz    0 com
1746 viz    0 com
1791 viz    0 com
1852 viz    0 com
2770 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012834 (s)