News Flash:

Ghiveci calugaresc

6 Aprilie 2011
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci calugaresc
Ingrediente: 5-6 cartofi, 3 morcovi, 3 ardei grasi, 1 dovlecel, 1 conopida, 1 varza mica, 300 g  fasole verde, 1 telina mica, 100 ml bulion, 3 cepe, 4 rosii, 1 pahar ulei, 3 legaturi patrunjel verde, sare, piper, Mod de preparare: Curatam de coaja telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii, dupa care taiem ceapa si o punem la calit in ulei. Taiem in bucatele cartofii, dovlecelul, conopida, fasolea verde si ardeii, iar in felii morcovii, telina si rosiile. Varza o taiem  fideluta. Pe toate acestea le adaugam peste ceapa.  Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata.  Punem totul in cuptor  timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghiveci cartofi morcovi ardei gras dovlecel conopida fasole verde ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1944 viz    0 com
2874 viz    0 com
1308 viz    0 com
1405 viz    0 com
4853 viz    0 com
1558 viz    0 com
1497 viz    0 com
3098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014128 (s)