News Flash:

Ghiuvarlakia

27 Iunie 2011
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiuvarlakia
?Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de vita o jumatate de ceasca de orez sare piper marar 1 ou un morcov Pentru zeama: 2 oua 1/2 de pahar de zeama de lamaie Mod de preparare: Se pune carnea tocata intr un castron si se adauga orezul, oul, mararul, sarea si piperul dupa gust si se amesteca. Se pune o cratita cu apa la foc (apa trebuie sa acopere perisoarele) si se pun perisoarele in apa deja incalzita timp de 40 de minute. Cand sunt aproape gata, se separa doua oua. Albusurile se bat foarte bine, pana se faca o spuma, apoi se adauga si galbenusurile si se continua operatiunea. Se adauga si cate un pic de zeama de lamaie din pahar si amesteca in mod constant. Apoi se iau 2-3 polonice cu zeama de la perisoare si se toarna incet-incet, amestecand bine. Pe urma se toarna compozitia peste perisoare, dand cu o lingura prin ele, si se mai fierbe timp de 5 minute. Ca decor se poate folosi morcovul taiat feliute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1761 viz    0 com
809 viz    0 com
1069 viz    0 com
1014 viz    0 com
1042 viz    0 com
1070 viz    0 com
2121 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019543 (s)