News Flash:

Ghimbir, lamaie, usturoi si apa, o bautura perfecta pentru vara dupa recomandarile medicilor

17 Iulie 2019
594 Vizualizari | 0 Comentarii

Bautura, bazata pe ingrediente naturale, mai este numita si elixirul care curata arterele si ficatul. Ghimbir, lamaie, usturoi si apa. Cea mai buna bautura pe care sa o bei vara. Combinatia dintre cele trei ingrediente, la care se adauga si apa, este destul de comuna si ofera multe beneficii pozitive organismului. Consumul zilnic al licorii va distruge blocajele din artere si te va ajuta sa elimini si grasimea pana sa ajunga in sange, pe langa faptul ca este o bautura buna pentru perioada in care ne aflam. De altfel, dand deoparte armonia pe care i-o confera corpului vara, scopul principal al bauturii consta in tratarea si prevenirea arterelor infundate, ateroscleroza.

Beneficii:

  • regleaza grasimea arteriala
  • previne corpul de oboseala
  • previne si trateaza infectiile si racelile
  • consolideaza sistemul imunitar
  • curata ficatul
  • imbunatateste enzimele hepatice
  • previne radicalii liberi din organism
  • duce la aparitia de boli mai grave si mai multe conditii asociate cu boli de inima si a sistemului circulator

Ingrediente bautura pentru vara:

  • 4 catei de usturoi
  • 4 lamai cu coaja
  • o radacina mica de ghimbir sau doua linguri de ghimbir pudra
  • 2 litri de apa

Mod de preparare:

Spala lamaia si tai-o in felii de marimea pe care o doresti. Pune-le in blender, insotite de usturoi si ghimbir. Amesteca ingredientele pana obtii o pasta, apoi o rastorni intr-o oala, torni cei doi litri de apa si o pui la fiert. Dupa ce amestecul fierbe si isi amesteca gusturile, il lasi sa se raceasca. Lichidul obtinut il pui intr-o sticla. Este recomandat sa bei din ce ai preparat cate un pahar de 200 ml cu cel putin 2 ore inainte de mese ori pe stomacul gol. Pentru cei carora mirosul de usturoi este un chin, trebuie mentionat ca amestecul dintre lamaie si ghimbir face ca neplacerea creata de usturoi sa dispara, caci prin fierbere se neutralizeaza mirosul acestuia.

Ghimbirul si beneficiile sale:
Ingredientul este eficient pentru stimularea digestiei si poate fi consumat sub orice forma. Radacina plantei stimuleaza enzimele necesare digestiei, elimina gazele intestinale si reduce spasmele stomacale. De stiut este ca poti consuma planta atat in stare proaspata, cruda, mestecand o jumatate de felie, cat si sub forma de cea, capsule sau de tinctura.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bautura detoxifiere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017913 (s)