News Flash:

Ghiaccioli cu zmeura si suc de portocale

26 Ianuarie 2012
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiaccioli cu zmeura si suc de portocale
Ingrediente:

200 g zmeura
50 ml apa
30 g zahar
20 g suc de portocale
 
Mod de preparare:

Fierbem apa impreuna cu zaharul, la foc mic bineinteles, pina ce zaharul s-a topit, apoi lasam siropul sa se raceasca. Spalam zmeura, la mine nu a fost cazul pentru ca le-am scos de la congelator si le-am lasat foarte putin sa se dezghete, am adaugam siropul de zahar peste fructe, stringem o portocala pina ies din ea 20 ml de suc si-l punem peste zmeura, mixam bine pina se transforma intr-un piure. Daca nu aveti portocale, puteti pune o lingura de suc de lamiie. Putem strecura piureul ca sa eliminam semintele de zmeura, daca nu, lasati si semintele.
Umplem formele de ghiaccioli, pe punem capacelul, le bagam la congelator pentru cel putin 4 oree servim cind dorim, doar ca trebuie sa le scoatem de la congelator cu doua minute inainte de a servi, stringem un pic formele ca sa alunece ghiacciolo si sa nu riscam sa ne trezim doar cu codita umbrelutei, in cazul meu.
Din cantitatile de mai sus rezulta 6 portii.
Ghiaccioli cu zmeura si suc de portocale pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ghiaccioli_cu_zmeura_si_suc_de_portocale2.JPG
zmeura apa zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2408 viz    0 com
2717 viz    0 com
1879 viz    0 com
2090 viz    0 com
2199 viz    0 com
2056 viz    0 com
985 viz    0 com
7836 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029435 (s)