News Flash:

Genul asta de mancarica in care vrei sa inmoi coltul de paine si sa savurezi tot sosul - Piept de pui cu sos carbonara

26 Iulie 2017
5155 Vizualizari | 0 Comentarii
Un preparat apetisant si satios, puiul in sos cremos carbonara respecta reteta clasica a pastelor cu acelasi nume, fiind asezonat cu bacon si parmezan si este ideal pentru pranz sau cina.

Ingrediente:


Pentru pui:
2 bucati piept de pui
2 linguri faina
3 linguri parmezan ras
sare
piper

Pentru sos:
1 lingura ulei
2 lingurite unt
250 g bacon, taiat bucatele
1 ceapa feliata
5 catei de usturoi, pisati
350 g smantana degresata
50 g parmezan ras
½ lingurita amidon de porumb amestecat cu 2 lingurite apa

Citeste si Dovlecei cu piept de pui si cascaval

Mod de preparare:

Condimentezi pieptul de pui cu sare si piper, dupa gust. Intr-un bol, amesteci faina cu parmezanul. Dai bucatile de pui prin compozitie, apoi scuturi excesul. Le prajesti intr-o tigaie, in uleiul si untul incins, 4-5 minute, pe fiecare parte sau pana isi schimba culoarea. Dai deoparte.
In aceeasi tigaie, rumenesti baconul pana cand devine crocant. Adaugi ceapa si usturoiul. Reduci focul si torni smantana. Amesteci pana cand da usor in clocot. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Incorporezi amidonul de porumb daca vrei ca sosul sa fie mai gros. Servesti cu pieptul de pui.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pranz smantana clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013873 (s)