News Flash:

Genul acela de sos in care vrei sa inmoi un colt de paine si sa-l mananci pe tot - Ciocanele de pui in sos de ceapa

4 Octombrie 2017
2995 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnea de pui fierbe repede si poate fi solutia ideala pentru cina. Prepar-o intr-un sos de ceapa, care-i va da mancarii un gust special.

Ingrediente:

10-12 ciocanele de pui
150 g faina
2 linguri unt
2 linguri ulei
600 g ceapa
1 telina mica
3 catei de usturoi
500 ml supa de pui
patrunjel
sare
piper

Citeste si Reteta de pilaf la cuptor cu ciocanele

Mod de preparare:

Stergi carnea cu un servet de bucarie din hartie si o asezonezi cu sare si piper, dupa gust. Treci ciocanelele prin faina, dar pastrezi restul de faina.
Incingi uleiul si untul in tigaie si rumenesti puiul cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi scoti ciocanelele. Asezi in loc ceapa tocata si telina maruntita, asezonezi cu sare si lasi la fiert 4-5 minute, apoi adaugi cateii de usturoi curatati si 2 linguri din faina ramasa. Amesteci si torni supa, apoi adaugi ciocanelele si lasi sa fiarba, acoperit, 35-40 de minute. Il servesti cu patrunjel tocat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017678 (s)