News Flash:

GENIAL! Alimente pe care le-ai preparat gresit toata viata. Descopera trucurile care iti usureaza treaba!

2 Septembrie 2016
2141 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum sa cureti rapid coaja ardeilor copti, cartofii fierti intregi sau cum poti sa feliezi dintr-o miscare o jumatate de pepene rosu? Nu-i asa ca uneori iti este foarte lene sa cureti sau sa feliezi un anumit fruct/leguma, astfel incat renunti si nu-l mai mananci? Ca sa nu te mai impiedici de acest aspect, exista cateva trucuri care te ajuta sa-ti usurezi munca si sa rezolvi problema foarte rapid.

Fie ca vrei sa cureti rapid un dovleac care iti da mari batai de cap sau sa indepartezi cu usurinta coaja ardeilor copti, trebuie doar sa stii cateva secrete pe care le folosesc bucatarii si sa te apuci de treaba fara griji.

De exemplu, stiai ca poti sa tai rapid si usor o jumatate de pepene rosu, ca sa nu mai stai sa tot feliezi la el. Cu ajutorul catorva trucuri poti sa ai un bol plin cu pepene rosu facut bucati, numai bun de mancat in timpul unui film. Si cartofii se pot curata foarte usor dupa ce i-ai fiert in coaja si ii pui intr-un bol cu apa si gheata. Si acestea sunt doar cateva dintre secretele pe care le vei afla ca sa iti usurezi foarte mult munca in bucatarie.
Descopera cum iti poti usura munca in bucatarie!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


trucuri gatit trucuri mancare sfaturi culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2115 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027719 (s)