News Flash:

Gem din caise si migdale

14 Ianuarie 2013
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 1/2 cani suc de mere neindulcit
1/4 lingurita extract de migdale
1 cana caise uscate, taiate
1/4 lingurita scortisoara macinata
 
Mod de preparare:

Pune intr-o oala sucul de mere si caisele si lasa sa fiarba pana cand compozitia da in clocot. Da focul mai mic si fierbe, neacoperit, 20 de minute, pana cand caisele s-au inmuiat. Ia oala de pe foc. Paseaza compozitia la consistenta dorita. Pune extractul de migdale si scortisoara si amesteca pentru omogenizare.

Umple borcanele, inchide-le si tine-le la frigider 3 saptamani. Gemul de caise si migdale se serveste in sandvisuri, clatite, in diverse gustari si deserturi.

Gemul de caise si migdale se face din fructe uscate si este aromat cu scortisoara. Poti servi gemul pe biscuiti, pentru o gustare sanatoasa oferita celor mici.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise uscate scortisoara macinata oala clocot consistenta dorita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031887 (s)