News Flash:

Gem de struguri

12 Septembrie 2011
2324 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de struguri
Ingrediente: 1 kg struguri negri coaja de lamaie 500 g zahar zeama de la o lamaie 3-4 picaturi de esenta de migdale, optional un plic zahar vanilinat Mod de preparare: Mai intai se spala foarte bine strugurii. Dupa aceea se iau boabele de pe ciorchine, se scot samburii si se dau prin blender. Se adauga zaharul si coaja de la lamaie si se pun pe foc cam 30-45 de minute. Cand incep sa se lege cat de cat, se pun si zeama de lamaie si zaharul vaniliat. Se lasa sa mai fiarba cam 15 minute, pana se incheaga bine. Cand este gata, se ia de pe foc, se adauga esenta de migdale si se toarna in borcane cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fundite knorr mediteranean iaurt degresat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2083 viz    0 com
1900 viz    0 com
4851 viz    0 com
3967 viz    0 com
2964 viz    0 com
1862 viz    0 com
2979 viz    0 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019443 (s)