News Flash:

Gem de struguri

12 Septembrie 2011
2395 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de struguri
Ingrediente: 1 kg struguri negri coaja de lamaie 500 g zahar zeama de la o lamaie 3-4 picaturi de esenta de migdale, optional un plic zahar vanilinat Mod de preparare: Mai intai se spala foarte bine strugurii. Dupa aceea se iau boabele de pe ciorchine, se scot samburii si se dau prin blender. Se adauga zaharul si coaja de la lamaie si se pun pe foc cam 30-45 de minute. Cand incep sa se lege cat de cat, se pun si zeama de lamaie si zaharul vaniliat. Se lasa sa mai fiarba cam 15 minute, pana se incheaga bine. Cand este gata, se ia de pe foc, se adauga esenta de migdale si se toarna in borcane cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fundite knorr mediteranean iaurt degresat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2181 viz    0 com
1957 viz    0 com
4928 viz    0 com
4015 viz    0 com
3032 viz    0 com
1897 viz    0 com
3027 viz    0 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012699 (s)