News Flash:

Gem de rosii cu rapita si ghimbir

31 August 2012
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

45 g rosii in bulion
2 linguri ulei de rapita
1 lingurita ghimbir dat prin razatoare
1 ceapa rosie tocata marunt
1 lingura miere de albine
125 ml otet de vin rosu
100 g zahar brun

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o oala la foc mare si punem ceapa cu ghimbirul la calit timp de 2 minute. Adaugam otetul, zaharul si amestecam timp de 3 minute, pana cand se dizolva zaharul. Incorporam rosiile si adaugam sare dupa gust. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba, amestecand ocazional, timp de 35 de minute. Incorporam mierea si lasam sa se raceasca la temperatura camerei. Se poate pastra in frigider pana la 2 saptamani.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie zahar brun clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2683 viz    0 com
2595 viz    0 com
2307 viz    0 com
3424 viz    2 com
2739 viz    0 com
2213 viz    0 com
3252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013715 (s)