News Flash:

Gem de prune

18 August 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de prune
Ingrediente: 1, 5 kg prune foarte coapte 600 g zahar vanilie Mod de preparare: Se curata prunele de coaja, dar nu este neaparat obligatoriu, se scot samburii, se presara cu zahar si se lasa in cratita de dulceata 12 ore. Apoi se pune cratita la foc, pana se topeste zaharul. Se amesteca mereu cu o lingura de lemn. Cand incepe sa forfoteasca, se ia de pe foc si se pune fierbinte in borcane, care se inchid ermetic. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://delicious-cook.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bicarbonat pere rom bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1000 viz    0 com
2546 viz    0 com
2302 viz    0 com
1526 viz    0 com
2441 viz    0 com
3075 viz    0 com
4285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013767 (s)