News Flash:

Gem de prune

18 August 2011
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de prune
Ingrediente: 1, 5 kg prune foarte coapte 600 g zahar vanilie Mod de preparare: Se curata prunele de coaja, dar nu este neaparat obligatoriu, se scot samburii, se presara cu zahar si se lasa in cratita de dulceata 12 ore. Apoi se pune cratita la foc, pana se topeste zaharul. Se amesteca mereu cu o lingura de lemn. Cand incepe sa forfoteasca, se ia de pe foc si se pune fierbinte in borcane, care se inchid ermetic. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://delicious-cook.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bicarbonat pere rom bors
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

971 viz    0 com
2475 viz    0 com
2256 viz    0 com
1472 viz    0 com
2387 viz    0 com
3010 viz    0 com
4203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018805 (s)