News Flash:

Gem de portocale la microunde

15 Noiembrie 2013
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

glucoza lichida
zahar
2 lamai medii cu coaja taiate in 16 bucati mici
2 fire cimbru (doar frunzele)
1 portocala mare cu coaja taiata in sferturi

Mod de preparare:

Marunteste portocala, lamaile si frunzele de cimbru cu ajutorul unui blender sau robot de bucatarie. Cantareste-le si transfera-le intr-un bol de 1 litru. Adauga o cantitate de zahar egala cu cea de fructe pasate si amesteca bine. Adauga apoi 2-3 linguri de glucoza lichida. Pune totul la microunde (fara sa acoperi vasul) si gateste la putere mare timp de 2 minute.

Redu putere cuptorului (cu 10%) si mai gateste 3-4 minute pana cand amestecul capata o consistenta groasa si cojile de citrice se inmoaie. Toarna gemul intr-un borcan si lasa-l la temperatura camerei. Amestecul va continua sa se ingroase pe masura ce se raceste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029692 (s)