News Flash:

Gem de piersici

16 Iulie 2013
1796 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg piersici
1 kg zahar
2 portocale
sucul de la 2 lamai
6 fructul pasiunii

Mod de preparare:

Punem piersicile intr-o oala cu apa clocotita si apoi le transferam intr-un bol cu apa rece. Le decojim si scoatem samburii. Taiem pulpa de piersica cubulete si le punem intr-un bol. Adaugam zahar si coaja rasa de la do jumatate de portocala si feliutele de portocale. Adaugam si sucul de lamaie. Intr-un blender procesam pulpa din fructul pasiunii si o trecem apoi printr-o sita. Amestecam fructele cu zahar si le lasam 2 ore la macerat. Scurgem apoi siropul din castronul cu fructe si il punem la fiert la foc mare timp de 5 minute. Adaugam fructele si mai lasam sa fiarba 25 de minute. Lasam sa se raceasca un pic si apoi depozitam gemul in borcane sterilizate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici portocale fructul pasiunii apa clocotita apa rece bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1926 viz    0 com
2144 viz    0 com
1727 viz    0 com
1168 viz    0 com
2420 viz    0 com
1812 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031938 (s)