News Flash:

Gem de morcovi

3 Ianuarie 2013
4868 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr morcovi tocati
1 lingurita seminte de cardamom
sucul si coaja rasa de la 3 lamai
sucul si coaja rasa de la 1 portocala
125 gr pectina lichida
1 kg zahar
 
Mod de preparare:

Fierbe morcovii timp de 15 minute intr-o cratita cu apa. Scurge apoi bine si toaca marunt. In alta cratita amesteca morcovii, sucul si coaja rasa de citrice si semintele de cardamom. Adauga zaharul si lasa pe foc timp timp de 15 minute. Incorporeaza apoi si pectina si mai lasa pe foc timp de 5 minute. Transfera apoi gemul in borcane sterilizate si inchide-le ermetic. Lasa-le sa se raceasca intr-un loc uscat si racoros.
Gemul de morcovi si cardamom se serveste cu paine si unt. Poate fi folosit si la diverse prajituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi pectina lichida zahar prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026678 (s)