News Flash:

Gem de cirese si zmeura

6 Iunie 2011
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de cirese si zmeura
Ingrediente: 630 g cirese fara samburi, tocate sau pasate la robot 250 g zmeura 1 kg zahar 50 g pectina de fructe pudra Mod de preparare: Intr-o oala inalta amestecati ciresele, zmeura si zaharul, apoi dati intr-un clocot, amestecand constant. Adaugati pectina, dati din nou in clocot si fierbeti timp de 1 minut, amestecand mereu. Luati de pe foc, indepartati spuma, turnati gemul fierbinte in borcane fiebinti, lasand un sfert de recipient gol. Sigilati borcanele si tineti-le 10 minute in baie de apa fiarta. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coacaze gheata rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1956 viz    0 com
2458 viz    0 com
4118 viz    0 com
1817 viz    0 com
1239 viz    0 com
4908 viz    0 com
6096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013401 (s)