News Flash:

Gem de capsuni fara foc

12 Februarie 2013
2832 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg capsuni
350 gr zahar
50 gr pectina
200 ml sirop de porumb
 
Mod de preparare:
 
Zdrobeste bine capsunile intr-un bol adanc, pana cand obtii un piure si lasa compozitia deoparte. Amesteca pectina cu 50 gr de zahar. Adauga apoi treptat pectina peste capsuni, amestecand bine. Lasa compozitia rezultata, la macerat, timp de 30 de minute, avand grija sa mai amesteci din cand in cand. Incorporeaza apoi si siropul de porumb si restul de zahar. Lasa peste noapte la temperatura camerei, apoi pune gemul la frigider pentru cateva ore. Gemul de capsuni poate fi pastrat la frigider chiar si un an de zile.
Gemul rece de capsuni se serveste cu paine si unt, cu clatite sau la prepararea prajiturilor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni zahar pectina bol adanc frigider paine clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2659 viz    0 com
2917 viz    0 com
1987 viz    0 com
3372 viz    0 com
4927 viz    0 com
2284 viz    0 com
4418 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020155 (s)