News Flash:

Gem de afine

6 Iunie 2011
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
Gem de afine
Ingrediente: 1 kg afine coapte 2 linguri zeama de lamaie 750 g zahar Mod de preparare: Intr-un vas alternati un strat de afine cu unul de zahar, la sfarsit fiind unul de zahar, si lasati peste noapte. A doua zi adaugati zeama de lamaie. Asezati intr-o cratita si dati intr-un clocot, pana cand se atinge punctul de fierbere dorit. Lasati sa se raceasca, puneti in borcane si sigilati. Se obtin 1,5 kg de gem de afine. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac baby rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2697 viz    0 com
1977 viz    0 com
2499 viz    0 com
4197 viz    0 com
1855 viz    0 com
1272 viz    0 com
4930 viz    0 com
6141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013191 (s)