News Flash:

Gazpacho - Supa rece pentru zile caniculare

25 August 2017
803 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

450g rosii
1 catel de usturoi
2 fire patrunjel sau busuioc
1 lingura paste tomate
¼ castravete cojit si tocat
300 ml suc de rosii
2 cepe verzi tocate
1 ardei gras
15 ml suc de lamaie
30 ml ulei masline

Mod de preparare:

Rosiile se pun intr-un bol cu apa fierbinte timp de 15 secunde, apoi se scot, se lasa la racit, se cojesc si se toca. Intr-un vas se adauga rosiile, usturoiul, patrunjelul si pasta de tomate. Se mixeaza pana se obtine un amestec omogen. Se strecoara si se combina cu legumele tocate, uleiul de masline si sucul de lamaie. Se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la frigider doua ore. Se serveste rece.

preluat de pe jurnalul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii busuioc paste tomate apa fierbinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)