News Flash:

Gazpacho II

21 Octombrie 2011
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Gazpacho II
Ingrediente: 500 gr rosii 1 castravete 2 catei de usturoi 1 ceapa 2 ardei rosii 2 ardei verzi chimion sare Mod de preparare: Legumele se curata, se spala bine, apoi se pun in blender. Se mixeaza si se adauga sare si chimion dupa gust. Se introduce in frigider ca sa se mai raceasca si sa se imbine aromele. Se serveste rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene amoniac usturoi ciocanele usturi verde ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021702 (s)