News Flash:

Gazpacho cu pepene galben

22 August 2012
2219 Vizualizari | 0 Comentarii
Vara, cand temperaturile sunt destul de ridicate, o supa rece (gazpacho) este binevenita. Contine multe vitamine, dar poate fi recomandata si in curele de slabire, fiindca nivelul caloriilor este redus.

Exista mai multe tipuri de gazpacho (cu origini antice), in functie de regiuni. Se poate clasifica supa si dupa culoare. Depinde de legumele, fructele sau condimentele folosite.

Cuisine Actuelle va propune gazpacho de pepene galben, o reteta simpla, ieftina si care nu necesita coacere. In 20 de minute, puteti realiza preparatul.

Ingrediente:

1 pepene galben
250 g de rosii cherry
1 piersica
250 g de rosii cherry galbene
2 linguri de otet balsamic
Tabasco (sos picant)
piper
sare


Mod de preparare:

Clatiti rosiile si taiati-le in felii. Piperati si sarati. Bagati la frigider. Scoateti semintele pepenului si taiati pulpa in cubulete. Curatati piersica si mixati pulpa cu bucatile de pepene, otetul, doua picaturi de Tabasco, sare si piper. Turnati gazpacho in pahare, garnisiti cu felii de rosii si serviti imediat. Se poate servi si cu crutoane.

sursa: ziare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben rosii cherry piersica otet balsamic tabasco pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7476 viz    0 com
4050 viz    0 com
1236 viz    0 com
1249 viz    0 com
1299 viz    0 com
2703 viz    0 com
2054 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014431 (s)