News Flash:

Gazpacho cu creveti

3 August 2012
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 ardei rosii mari
1 castravete fara coaja
1 catel de usturoi
250 ml suc de rosii
1 lingura otet de vin
1 lingura ulei de masline
50 gr creveti

Metoda de preparare:

Ardeii se coc, se curata si se pun intr-un castron. Castravetele se spala, se curata de coaja, se taie in bucatele mici si se trece prin blender, cu sucul de rosii, usturoiul, ulei, otet si ardei. Dupa ce potrivim de piper si sare prajim crevetii cu putin ulei de masline. Supa rezultata se pune in castroane, iar deasupra se adauga crevetii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosii castravete usturoi creveti blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1916 viz    0 com
3117 viz    0 com
1429 viz    0 com
3769 viz    0 com
2217 viz    1 com
4961 viz    0 com
1667 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013507 (s)