News Flash:

Gaufre

18 Noiembrie 2011
1530 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Gaufre
Ingrediente: 250 g faina 1 lingurita drojdie uscata 2 oua 100 g unt 250 ml lapte 1/2 plic zahar vanilat 2 linguri zahar Mod de preparare: Intr-un vas incapator se pun faina, drojdia uscata, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. In alt bol se amesteca galbenusurile cu laptele si untul topit. Peste lichide se adauga mixul rezultat, avand grija sa se amestece bine, dupa care se pun albusurile batute spuma. Se incorporeaza bine si se acopera cu un prosop. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Intre timp se incinge aparatul de gauffre, se ung formele cu putin ulei si se coace compozitia. Se pot servi cu dulceata sau gem. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt oua lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

984 viz    0 com
2356 viz    0 com
1463 viz    0 com
3705 viz    0 com
3572 viz    0 com
4003 viz    0 com
1010 viz    0 com
1803 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013551 (s)