News Flash:

Gaufre

18 Noiembrie 2011
1464 Vizualizari | 0 Comentarii
Gaufre
Ingrediente: 250 g faina 1 lingurita drojdie uscata 2 oua 100 g unt 250 ml lapte 1/2 plic zahar vanilat 2 linguri zahar Mod de preparare: Intr-un vas incapator se pun faina, drojdia uscata, zaharul si zaharul vanilat si se amesteca. In alt bol se amesteca galbenusurile cu laptele si untul topit. Peste lichide se adauga mixul rezultat, avand grija sa se amestece bine, dupa care se pun albusurile batute spuma. Se incorporeaza bine si se acopera cu un prosop. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Intre timp se incinge aparatul de gauffre, se ung formele cu putin ulei si se coace compozitia. Se pot servi cu dulceata sau gem. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt oua lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

957 viz    0 com
2300 viz    0 com
1410 viz    0 com
3567 viz    0 com
3519 viz    0 com
3933 viz    0 com
975 viz    0 com
1747 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013478 (s)