News Flash:

Gatesti puiul fara piele? Faci o greseala uriasa! Uite de ce!

12 Iunie 2017
2076 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Multe dintre noi obisnuiesc sa gateasca puiul fara piele pentru a evita acumularea de grasime in vasul in care acesta s-a copt sau s-a prajit.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca faci o mare greseala. Daca indepartezi pielea de pe carnea de pui inainte de gatire crezand ca vei minimiza continutul de grasimi si calorii, te inseli.

Cel mai bine este sa coci, sa prajesti si sa fierbi carnea de pui cu tot cu piele pentru a putea retine sucurile naturale.

Gateste puiul cu piele si indeparteaz-o abia dupa preparare. In acest fel, vei obtine o carne suculenta si la fel de sanatoasa.

sursa: girly
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020534 (s)