News Flash:

Gata si cu pranzul de azi! Am facut o mancarica de pui pentru flamanzii din casa. Sigur o sa-mi ceara sa le mai pun cate o portie in farfurii

22 Iunie 2017
11550 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
 

300-400 grame carne de pui (piept, aripioare sau pulpe)
2 linguri ulei de masline
o lingura unt
4 catei de usturoi, tocati fin
o ceapa tocata fin
o jumatate de ardei gras rosu, taiat feliute
400 grame de rosii tocate cuburi
o lingura de ierburi aromate
o ceasca de vin alb sec
o lingura pasta de rosii
2 linguri de capere
o legatura de patrunjel

Citeste si M-am indragostit de la prima lingura. Ce buna iese ciorbita de dovlecel! Am mancat o portie si am mai cerut una
 
Mod de preparare:
 

1. Pune uleiul si untul in tigaie, iar dupa ce se incinge adauga usturoiul si lasa-l putin sa se prajeasca. Ai grija sa nu se arda. Adauga bucatile de pui si rumeneste-le si pe ele putin, pe ambele parti.
 2. Intr-un vas amesteca rosiile tocate, ceapa, ierburile aromate, ardeiul, caperele, vinul si pasta de rosii, adauga acest amestec peste bucatile de pui din tigaie si lasa-le sa fiarba.
 3. Adauga sare si piper dupa gust.
 4. La sfarsit, pune patrunjelul.
 5. Serveste aceasta mancare cu o garnitura de fasole verde fiarta sau cu orez.
 
 sursa: dietetik
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi rosii capere tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020602 (s)