News Flash:

Gata cu arsurile gastrice! Uite cum sa faci zacusca pentru a nu mai avea arsuri

10 Octombrie 2016
8221 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Zacusca este o reteta specifica toamnei, pregatita de gospodine in fel si chip. Daca ai probleme cu stomacul si eviti sa o mananci, scapa de inconvenient.
Ca sa nu-ti mai cada greu la stomac si nici sa nu mai ai "arsuri", asigura-te ca toate ingredientele sunt fierte atunci cand iei oala de pe foc.

Pentru a scadea timpul de fierbere, dar si pentru a se sti sigur ca toate legumele sunt fierte, da ceapa prin masina de tocat carne, apoi pune-o intr-o oala mare, impreuna cu o cana de apa. Baga apoi in cuptor si lasa sa scada zeama. Procedeaza la fel si cu gogosarii si morcovii. Pune apoi totul intr-o singura oala si pregateste zacusca potrivit retetei obisnuite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfaturi zacusca trucuri zacusca reteta zacusca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026661 (s)