News Flash:

Garnitura speciala pentru friptura - Cartofi dulci glazurati

30 Mai 2017
2305 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca nu ai incercat sa gatesti pana acum cartofi dulci, poti pregati un preparat delicios dupa reteta noastra.

Ingrediente:


4 cartofi dulci, de marime medie (200 g/buc)
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir ras
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita coaja rasa de portocala
150 ml suc proaspat de portocale
1 lingura zahar brun

Citeste si O gustare delicioasa - Chifle umplute cu ce ai prin frigider

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja, spala-i in apa rece, apoi taie-i cubulete.
Separat, pregateste o marinata din zeama de portocala, scortisoara, ghimbir, nucsoara si coaja de portocale.
Pune cartofii intr-un vas termorezistent, toarna deasupra aceasta marinata, apoi presara peste cartofi o lingura de zahar brun.
Pune cartofii la copt, la 260 de grade, timp de 25 de minute. Din cand in cand, scaote tava cu cartofi si stropeste-i cu marinata din vas.
Serveste cartofii calduti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci ghimbir ras nucsoara zahar brun vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023805 (s)