News Flash:

Garnitura: salata de ghebe cu usturoi

6 August 2013
2754 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr ghebe proaspete
2-3 catei de usturoi
20 gr ulei de masline
piper
otet
sare

Mod de preparare:

Ciupercile se spala si apoi se pun la fiert in apa cu sare si otet. Lasam la fiert circa 20 minute, dupa care scurgem de apa. Intr-o tigaie punem putin ulei de masline  si sotam  cativa catei de usturoi taiati marunt. Dupa, adaugam ciupercile si mai lasam cateva minute. Scoatem amestecul intr-un bol peste care adaugam putin otet, ulei de masline si asezonam dupa gust cu sare si piper.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghebe proaspete otet tigaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012500 (s)