News Flash:

Garnitura pentru gratar

29 Aprilie 2016
2228 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
4 catei de usturoi
1 dovlecel
2 rosii, taiate jumatati
6 linguri ulei de masline
cateva frunze de busuioc proaspete
o mana frunze de menta proaspete
piper
sare

Mod de preparare:

Taie vinetele si dovleceii felii de aproximativ doi cm grosime. Intr-un mojar adauga doi catei de usturoiu, menta si sarea si piseaza-le bine. Adauga apoi jumatate din cantitatea de ulei si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pune feliile de vinete si dovlecei intr-un castron incapator si adauga sosul peste ele. Amesteca-le si lasa-le sa stea in sos cat timp pregatesti gratarul. Asaza feliile pe gratarul incins si lasa-le sa se rumeneasca pe abele parti.

Procedeaza la fel cu restul cantitatii de usturoi, insa peste acesta adauga busuiocul. Sosul rezultat adauga-l peste rosii. Amesteca-le cu grija pentru a nu le strivi, apoi asaza-le pe gratarul incins. Rumeneste-le bine.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnituri garnitura friptura garnitura gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022672 (s)