News Flash:

Garnitura pentru friptura de curcan - Morcovi cu miere

26 Iunie 2017
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg morcovi
50 g ghimbir proaspat
3-4 linguri ulei de masline
1-2 lingurite miere
1 ardei iute uscat (eu am pus iute proaspat)
sare

Mod de preparare:

Se curata morcovii, se spala si se taie pe lung in doua sau in patru (in functie de marimea lor). Ghimbirul se curata de coaja si se taia bucatele. Se pun intr-o cratita, morcovii,  ghimbirul, uleiul, mierea si ardeiul (eu l-am tocat marunt, in reteta ramane intreg), se sareaza si se amesteca bine. Se acopera cratita cu un capac si se lasa toate sa fiarba incet, la foc mic, cca 30 de minute. Se servesc fierbinti ca garnitura la curcan.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi miere
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017700 (s)