News Flash:

Garnitura pentru friptura: cartofi copti, cu usturoi si rozmarin

11 Aprilie 2017
2970 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi copti (mici)
cateva fire de rozmarin
5-6 linguri ulei de masline
1 capatana de usturoi
1/2 lingurita cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si asaza-i, cu tot cu coaja, intr-o tava cu hartie de copt. Asezoneaza-i cu cimbru, sare, piper si rozmarin, stropeste-i bine cu ulei de masline, astfel incat sa fie acoperiti, Pune in tava si capatana de usturoi, usor zdrobita, dar nedecojita. Acopera tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins. Dupa 40 de minute, indeparteaza folia si verifica daca legumele sunt moi, introducand o furculita in ei. Daca sunt aproape gata, mai baga-i la cuptor inca 10-15 minute, dar fara folie deasupra, pentru a se rumeni putin.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti usturoi cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017282 (s)