News Flash:

Garnitura ideala pentru fripturi - Fasole verde cu usturoi

30 Mai 2017
6933 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr fasole verde
50 gr unt
2 catei de usturoi
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se fierbe fasolea, la foc mediu, timp de 15 - 20 de minute. Cand s-a fiert, se scurge de apa. Intr-o tigaie, se adauga untul si se lasa sa se incinga. Se adauga fasolea, usturoiul pisat, sarea si piperul. Se lasa pe foc timp de 3-4 minute.
Fasolea cu usturoi se serveste ca garnitura pentru diverse preparate din carne.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde usturoi garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023167 (s)