News Flash:

Garnitura din rulouri de vinete

3 Septembrie 2013
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
1 ardei gras rosu
1 dovlecel
2 cepe rosii potrivite
cateva nuci prajite
50 ml ulei de masline
150 gr mozzarella

Pentru sos:
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
4 fire de tarhon proaspat
300 ml sos de rosii
sare
piper

Mod de preparare:


Sos de rosii:
In uleiul incins calim usturoiul, apoi adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic 10 minute.Dupa ce tragem dupa foc condimentam cu sare, piper si adaugam tarhonul.

Vinete:
Dupa ce spalam legumele, taiem vinetele felii subtiri, pe lungime. Intr-o tigaie, in putin ulei prajim fiecare felie de vanata pana se rumeneste putin, apoi le scoatem pe o farfurie.

Umplutura de legume:
Ardeiul taiat julien, ceapa si dovlecelul taiate rondele le calim in ulei incins aproximativ 5 minute, pana cand se “inmoaie” bine, apoi le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Luam fiecare felie de vanata si o umplem cu amestecul de legume,presaram putina nuca prajita, apoi le rulam si le asezam in tava, peste jumatate din sosul de rosii, cu partea rulata in jos.Turnam peste ele si restul de sos, apoi radem mozzarella si presaram nuca prajita. Dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit, timp de 15 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci prajite mozzarella sos vinete farfurie ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1912 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020557 (s)