News Flash:

Garnitura de varza in stil indian

2 Septembrie 2013
1979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml otet de orez
60 ml supa concentrata de pui
1 lingurita turmeric
2 lingurite pudra curry
2 linguri mustar Dijon
2 catei usturoi tocati marunt
100 g salota (hasma) tocata
1 lingura ulei
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper

Mod de preparare:

Caleste salota in uleiul incins pe foc mediu, timp de 2-3 minute. Adauga mustarul, curry si turmeric. Gateste-le 1 minut amestecand constant.
Adauga varza tocata si restul de ingrediente si gateste-le la  foc mediu spre mare timp de 5 minute, amestecand din cand in cand, pana cand varza se inmoaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pudra curry mustar dijon ulei piper foc mediu varza tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021399 (s)