News Flash:

Garnitura de sparanghel cu muguri de pin

31 Iulie 2014
1587 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
1/3 cana muguri de pin
3 linguri ulei de masline extravirgin
1/3 cana merisoare uscate
1 legatura sparanghel
piper
sare
Mod de preparare:
Spala sparanghelul bine sub un jet de apa rece. Indeparteza apoi partea lemnoasa a acestuia. Intr-o tigaie pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Adauga apoi mugurii se pin, merisoarele si un praf de sare. Gateste totul, amestecand continuu, pana cand mugurii de pin devin translucizi, aproximativ 5 minute. Adauga apoi sparanghelul si gateste totul timp de 5- 8 minnute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Cand este gata sparanghelul trebuie sa fie moale si are culoare verde deschis.
Scoate sparanghelul pe o farfurie si pune deasupra semintele de pin si merisoarele. Serveste sparanghelul ca atare, alaturi de o salata de vara, sau il poti servi ca garnitura pentru fripturi.
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnituri garnitura fripturi retete muguri retete sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016102 (s)