News Flash:

Garnitura de somon cu paine si parmezan

20 Iunie 2014
2155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr file de somon
200 gr paine de secara
1 lingura suc de lamaie
30 gr parmezan
patrunjel
100 gr branza grasa
marar proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Amestecati branza cu sare si piper dupa gust, apoi adaugati zeama de lamaie si amestecati in continuare. Taiati somon-ul file fasii si paine de secara patratele. Puneti fasiile de somon in furma de ronele pe bucatile de paine si apoi le umpleti cu amestecul de branza. Garnisiti rondelele cu marar si patrunjel proaspat tocat si presarati putin parmezan…va veti alege cu un antreu aspectos si delicios.

Nota:
Painea densa de secara, o paine neagra si aspra, are un gust acrisor complementar gustului cremos al toppingului de branza.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete somon garnitura somon retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2840 viz    0 com
1461 viz    0 com
1522 viz    0 com
2211 viz    0 com
2188 viz    0 com
1568 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022568 (s)