News Flash:

Garnitura de sfecla rosie pentru friptura

19 Noiembrie 2013
3902 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sfecla rosie
otet
zahar
sare

Mod de preparare:

Se curata sfecla de coaja, se spala si se taie diverse forme (dupa preferinte). Se pune apoi in borcane. Separat se face un amestec din apa, o cescuta de otet (50 gr), o lingurita sare si o lingura zahar (aceasta este compozitia pentru un sigur borcan). Se toarna amestecul peste sfecla, se inchide bine capacul si se pun la sterilizat intr-o oala.

Se sterilizeaza timp de 15 min., dupa care se opreste focul si se lasa borcanele in apa in care au fiert pana a doua zi. Se poate servi ca garnitura la friptura.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnitura friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014960 (s)