News Flash:

Garnitura de naut cu spanac

8 Iunie 2011
2167 Vizualizari | 0 Comentarii
Garnitura de naut cu spanac
Ingrediente:

1 cutie mare de naut fiert si scurs de zeama
300 gr spanac congelat
1 ardei iute
1 lingurita usturoi praf
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Se pune spanacul la decongelat, se scurge bine si se pune intr-o tigaie adanca cu putin ulei, sare si piper verde. Se lasa la calit 10 minute, amestecand mereu, apoi se adauga nautul scurs si ardeiul iute tocat foarte marunt. Se mai lasa 5 minute pe foc, se adauga usturoiul praf, apoi dupa inca 5 minute se stinge focul si se lasa garnitura la racit.

sursa articol: http://gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi praf spanac nuca chimen praf retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 25 queries | Mysql time :0.018330 (s)