News Flash:

Garnitura de fasole verde cu branza si porumb

11 Septembrie 2013
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-2 linguri suc de lamaie
60 g unt
1 ceapa feliata subtire
150 g porumb din conserva
450 g fasole verde
450 g cartofi rosii
piper
sare
110 g feta sau branza de capra (optional)

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si taie-i in cuburi. Fierbe-i in apa cu sare pana cand se inmoaie. Spala fasolea verde, taie-i capetele pastaii si rupe-o in bucati. Opareste-o timp de 3-5 minute in apa clocotinda. Amesteca-le intr-un bol cu porumbul din conserva si ceapa calita intr-o lingura de ulei.
Topeste untul intr-o tigaie si lasa-l pe foc pana cand capata o culoare bruna. Ia tigaia de pe foc si adauga sucul de lamaie. Toarna acest sos fierbinte peste legumele puse in bol si amesteca bine. Condimenteaza cu sare si piper si branza faramitata (daca folosesti).

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde cartofi rosii sare culoare bruna sos fierbinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1874 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015972 (s)