News Flash:

Garnitura de fasole verde cu bacon

2 Iunie 2017
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole verde
500 g bacon afumat, feliat subtire
sare
piper multicolor
100 g unt

Mod de preparare:

Fierbem fasolea verde, curatata de capete si bine spalata, in apa clocotita cu sare, doar pana incepe sa se patrunda usor, apoi o scurgem, o transferam in apa foarte rece, pentru a-si mentine culoarea si in acelasi timp pentru a se pastra crocanta.
Scurgem bine fasolea si formam grupuri de 8-10 pastai pe care le rulam in felii subtiri de bacon afumat.

Citeste si Mananci fasole verde sau galbena? Care este, de fapt, mai sanatoasa

Asezam rulourile intr-o tava unsa cu unt, stropim fasolea cu putin unt topit, presaram si niste piper proaspat rasnit si dam tava la cuptorul preincalzit, pentru 5-6 minute, doar atat cat sa se stranga baconul usor in jurul manunchiurilor de fasole.
Servim fasolea cu bacon afumat alaturi de un delicios sos de usturoi, sau ca garnitura la diverse fripturi.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde bacon afumat unt tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 27 queries | Mysql time :0.022892 (s)