News Flash:

Garnitura de conopida coapta

4 Octombrie 2012
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg conopida
5 g branza data prin razatoare
35 g unt
2 linguri firimituri de paine
120 ml supa de pui

Mod de preparare:


Se rupe conopida in bucatele, se spala foarte bine, apoi se pun intr-o tava, se toarna peste ele supa de pui si se pune cate un cubulet de unt. Dupa ce se acopera tava cu o folie de aluminiu, se baga in cuptor si se tine acolo aproximativ 20 de minute.
In acest timp amesteca untul ramas, topit, cu branza si cu firimiturile de paine. Se scoate tava din cuptor, se presara amestecul obtinut anterior si se da iarasi la cuptor, de data aceasta numai pentru 5 minute. Conopida coapta se poate servi simpla sau drept garniture la friptura de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnitura conopida coapte retete culinare conopida branza unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2415 viz    1 com
2710 viz    0 com
2068 viz    0 com
2132 viz    0 com
2595 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020122 (s)