News Flash:

Garnitura de cartofi umplouti cu telemea si sunca

29 Martie 2018
705 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 8 cartofi potrivit de mari
  • 200 g unt
  • 100 g telemea de oaie
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunculita afumata
  • 1/2 lingurita verdeata uscata (cimbru
  • sare
  • piper
  • cateva fire de verdeata proaspata

Mod de preparare:

Cartofi umpluti cu telemea si sunca – reteta care practic se face singura, lucru care o face mai mult decat potrivita pentru zilele lucratoare in care nu ai prea mult chef de gatit! Simplu, rapid, delicios si fara efort! Cartofii se spala si se pun in folie de aluminiu. Pune-i in tava si da-i la copt cuptorul incins, aproximativ o ora. Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. Se condimenteaza dupa gust cu sare si pier si se aromatizeaza cu verdeata uscata. Pune-l pe o folie din aluminiu si muleaza-l in forma de baton. Lasa-l apoi o ora, la rece, sa se intareasca.

Cartofii copti se taie in doua si se presara cu telemea rasa, sunculita afumata taiata felii si cascaval ras. Se pune apoi cate o bucata din untul aromat deasupra, sa se topeasca incet. Se orneaza cu verdeata tocata marunt, optional.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1975 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019077 (s)